Nyelvvizsga

Nyelvvizsga

Szeretne magabiztosan és stresszmentesen nyelvvizsgázni?
Alig várja a pillanatot, hogy Ön is büszkén átvehesse a nyelvvizsga-bizonyítványát?

A Nyelvmester Nyelviskolában minden segítséget megkap, hogy a felkészülést követően sikeres nyelvvizsgát tegyen. A nyelvvizsgát Dunakeszin is leteheti, nem kell messzebbre utaznia.

A legfontosabb tudnivalók a TIT-TELC nyelvvizsgákról:
A B2 szint Magyarországon a középfoknak felel meg, a C1 a felsőfoknak, a B1 az alapfoknak. A vizsga írásbeli és szóbeli részére egymás után, azonos napon kerül sor.

Következő vizsgaidőpont:

2019. február 02.

A vizsga helyszíne:
Széchenyi István Általános Iskola,
Dunakeszi, Károlyi u. 23.
A vizsga 09.00- kor kezdődik, 08.30- ra kell megérkeznie.
Tollat, ceruzát, radírt és 2 db érvényes fényképes igazolványt hozzon magával a vizsgára.

A vizsga díjai:
Egynyelvű felsőfok: 34 500 Ft / fő
Egynyelvű középfok: 32 500 Ft / fő

A vizsgabizonyítványok átvétele:
Akik Dunakeszin vizsgáztak, 60 nappal a vizsga után vehetik át bizonyítványukat,
Dunakeszi, Verseny u. 8-10., fszt. 12. szám alatt, az ügyfélszolgálati irodában.

A nyelvvizsgára az interneten tud jelentkezni: www.telc.hu

Segédlet a regisztrációhoz és a jelentkezéshez:

A www.telc.hu honlapon nyomja meg jobb felső sarokban található – világoskék színű – “Bejelentkezés” gombot. Ezután kattintson a bal alsó sarokban látható “FIÓK LÉTREHOZÁSA” feliratra, ahol létre tudja hozni saját fiókját. A sikeres regisztráció után:

1. Vizsgajelentkezéshez a regisztráció során megadott felhasználónévvel és jelszavával jelentkezzen be!
2. Kattintson a „Vizsgajelentkezés” gombra a lap alján!
3. Állítsa be a nyelvet, szintet, vizsgatípust!
4. Válassza a “Jelentkezés” opciót, és válasszon az elérhető vizsgadátumok közül!
5. Ekkor megjelennek az aktuálisan elérhető vizsgák minden fontos információval együtt.
6. Válasszon várost, ahol vizsgázni szeretne (ha nálunk szeretne vizsgázni, akkor Dunakeszi), majd válasszon a városban található vizsgahelyek közül (RIAN 4 YOU)!
7. Ezután utalja el a vizsgadíjat a 11708001-20522234-00000000 számlaszámra (a számlatulajdonos a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat). A befizetési azonosítót írja be a közlemény rovatba!
8. A befizetés elindításának határideje a jelentkezési határidő.
9. A jelentkezés aktiválása a befizetést követően, 2-3 napon belül történik.

Nyelvvizsga Garancia

Ne aggódjon a nyelvvizsgája miatt!

Ha Önt a szintfelmérője alapján nem a nyelvvizsga előkészítő csoportba, hanem alacsonyabb szintre soroltuk be:
Ha részt vesz legalább az órák 80 %-án, házi feladatát elkészíti, és a vizsgája mégsem sikerül, akkor tandíjmentesen tanulhat nálunk addig, amíg le nem vizsgázik.
Ennek feltétele:
Minimum 240 befizetett és letanult óra, a vizsgaelőkészítő modul elvégzése, ahol az órákról való hiányzás kevesebb, mint 8 óra, valamint a vizsgaelőkészítő modul végén, a vizsgára jelentkezés előtt tegyen le nálunk sikeresen egy ingyenes próba nyelvvizsgát.

Mi az a TELC?

A TELC (The European Language Certificates) jelenleg 16 európai országban rendelkezik tagszervezettel. Ezek felnőttoktatási, népfőiskolai jellegű nonprofit szervezetek, egyetemek, több mint 2 millió felnőtt számára kínálnak nyelvtanulási lehetőséget. A bármelyikük szervezésében letett sikeres nyelvvizsgát a többi országban is elfogadják. A tagszervezetek együttműködnek a tematikák kifejlesztésében, a tanárok és vizsgáztatók képzésében, a vizsgák rendjének kialakításában.

A TELC tagjai: Ausztria, Bulgária, Csehország, Franciaország, Horvátország, Lengyelország, Magyarország, Nagy-Britannia, Németország, Norvégia, Olaszország, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovénia, Ukrajna.

A TELC fő célja az idegennyelv-tanítás színvonalának emelése a felnőttoktatás területén, kihangsúlyozva a nyelvhasználat mint kommunikáció fontosságát. A moduláris rendszer kialakításával lehetővé vált, hogy több nyelv különféle szinten közel azonos módon mérhető legyen. (A nemzetközi vizsgaközpont Frankfurtban található: Weiterbildungs-Testsysteme)

Magyarországi vizsgaközpont: TIT Szövetség, Budapest

Hol ismerik el ezt a fajta nyelvvizsgát?
A nyelvvizsga-bizonyítvány az Európai Unió tagországaiban továbbtanuláshoz és munkavállaláshoz elfogadott. Magyarországon az Akkreditációs határozat alapján felvételihez, diplomakiadáshoz, munkavállaláshoz államilag elismert nyelvvizsga bizonyítvány. Ugyanezt a vizsgát Európa 3000 vizsgaközpontjában teheti le.

Intenzív nyelvvizsga előkészítő tanfolyam:
Tanáraink külön odafigyeléssel segítik a nyelvvizsgára készülőket. Mire eljön a nyelvvizsga napja, Ön tökéletesen begyakorolhatja azokat a feladatokat, amik ezen a nyelvvizsgán előfordulhatnak. Nem érheti meglepetés, nem kell izgulnia, és magabiztosan vehet minden akadályt.

Próbanyelvvizsga:
Ha Ön szeretné még a nyelvvizsga előtt próbára tenni magát, van lehetőség próbanyelvvizsgát tenni, előre egyeztetett időpontban. Ha Ön már legalább 60 órát tanult iskolánkban, a próbanyelvvizsga ingyenes!


Végre minden akadály elhárulna a további sikerei elől:
a TELC nyelvvizsgát érettségihez, továbbtanuláshoz, diplomához és munkavállaláshoz is elfogadják!