Ismerje meg csapatunkat!

Neményi AndrásNeményi András vagyok, a Nyelvmester Nyelviskola vezetője.

Munkatársaimmal azon dolgozunk, hogy Ön minden segítséget megkapjon nyelvtudása gyarapításához és a céljai eléréséhez. Számunkra jó érzés olyan tudást átadni, ami segít Önnek, hogy jobban tudjon érvényesülni az életben.

Azért alapítottam a nyelviskolát, hogy át tudjam adni másoknak is a nyelvtanulás szeretetét. Ha velünk tart, és beiratkozik a nyelviskolába, hamarosan megtapasztalhatja, milyen érzés örömmel tanulni, megdolgozni a sikerért, és élvezni a nyelvtudás adta előnyöket.

Célunk, hogy biztos, stabil nyelvtudást adhassunk. Nálunk nem marad el óra, garantáljuk a nyelvi fejlődését! Fontos számunkra, hogy a nyelvoktatás legyen magas színvonalú, elérhető áron.
A nyelviskola, a nyelvoktatás igazodjon a tanulók igényeihez: legyenek megfelelő időpontok, hogy Ön akár munka, iskola, vagy egyéb elfoglaltságok mellett is találjon megfelelő csoportot a tanulásra. Ha a csoportos órák nem megfelelőek, van lehetőség egyénre szabott oktatásra és otthoni nyelvórákra is, amikor a tanár házhoz megy Önhöz!

Igyekszünk, hogy sikerélménye legyen az angol vagy német nyelv tanulása közben, és a tanulás ne csak munkát, hanem örömöt is jelentsen!

Nyelviskolánk Dunakeszi központtal és több oktatási helyszínnel működik. Nyelvtanfolyamaink vonzóak a környéken élők számára, sőt! Hallgatóink már távolabb található városokból is szívesen járnak a nyelviskolánkba: Fót, Göd, Őrbottyán, Sződ, Sződliget, Vác, Budapest. A környéken működő vállalkozások részére kihelyezett, egyéni és csoportos nyelvoktatást is biztosítunk. Mi utazunk a céghez, így Ön pénzt és energiát takarít meg.

2002 óta: NEMZETKÖZI NYELVVIZSGAHELY
Dunakeszi, Göd, Fót, Sződ, Sződliget lakosainak nem kell feltétlenül Budapest vagy Vác városáig utazni, ha nyelvvizsgázni szeretnének.


TELC NYELVVIZSGAHELY

LanguageCert NYELVVIZSGAHELY

Itt iratkozhat be nyelviskolánkba:
2120 Dunakeszi
Verseny utca 8-10.
hétfőtől – csütörtökig: 16.00-19.00 között.