Nyelvtanfolyamok cégeknek

Nyelvtanfolyamok cégeknek

Szeretné, hogy munkatársai magabiztos nyelvtudásukkal eredményesebbé és sikeresebbé tegyék a vállalkozását?

Az Ön céljai fontosak számunkra, és igyekszünk minden segítséget megadni ehhez…

Nyelviskolánk kihelyezett tanfolyamokat szervez kis- és középvállalkozások részére, igény szerint csoportos illetve egyéni oktatás formájában.
Választható nyelvek: angol és német

Mindkét nyelv kiemelten fontos az európai cégek számára. A legtöbb cég a munkatársak kiválasztásánál ezt még szem előtt tartja, de aztán megfeledkezik a folyamatos képzésről, illetve a nyelvtudás szinten tartásáról. Ha Ön szeretne gondoskodni munkatársai fejlesztéséről és cége jövőjéről, kitűnő választás egy az Ön cégére szabott speciális nyelvtanfolyam.

Az Ön igényeinek megfelelően készítjük el céges ajánlatunkat, mely számos kiegészítő szolgáltatást tartalmaz, hogy Ön elégedett legyen munkatársai és cége fejlődésével:

  • A tanmenetet részletes és ingyenes igényfelmérés alapján dolgozzuk ki. Teljes mértékben alkalmazkodunk az Ön által meghatározott speciális elvárásokhoz. A cége profiljának, az üzletágnak megfelelő tanmenetet dolgozunk ki, hogy a munkatársai azonnal hasznosítható, és a cég működését segítő nyelvtudásra tegyenek szert.
  • Ingyenes képzési tanácsadást nyújtunk a céges nyelvtanfolyam teljes időtartama alatt.
  • A tanfolyamokat az Ön által meghatározott helyen és időpontokban tartjuk meg, ahogy az a munkatársai idő- és munkabeosztásához a leginkább megfelelő.
  • Tanfolyamainkat az év során bármikor el tudjuk kezdeni.
  • A tananyagról nyelviskolánk gondoskodik. A tankönyvek, munkafüzetek kiválasztásáról, beszerzéséről és kiszállításáról is mi gondoskodunk.
  • Tanáraink minden tanuló teljesítményét egyénileg értékelik, hogy Ön nyomon követhesse, milyen pozitív változásokat eredményez a nyelvtanfolyam a munkatársainál.
  • Van lehetőség egyéni oktatásra, ha speciális, egyénre szabott és extra intenzív oktatásban szeretné részesíteni a munkatársait. Rendelhet csoportos oktatást is, ha fontos, hogy a csapattagok együtt, egymást inspirálva tanuljanak, és még jobban összekovácsolódjanak. Így a közös nyelvtanfolyam egyben csapatépítő tréningnek is tökéletes!

Kérje az Ön cégére szabott ajánlatunkat az alábbi adatlap kitöltésével! 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, és e-mailben vagy telefonon keresni fogjuk az egyénre szabott ajánlat kidolgozásával kapcsolatban. A céghez kihelyezett nyelvtanfolyam díja 27% ÁFA-t tartalmaz.