Elhatározta, hogy belevág az angol vagy a német nyelv elsajátításába? Szuper élményekben lesz része, már a tanulás folyamán is. Ehhez szeretnénk minden segítséget megadni, ezért még mielőtt beiratkozna iskolánkba, AJÁNDÉKKAL kedveskedünk:

Ingyenesen elérhető hasznos tudásanyagok – kattintson ide!

A Nyelvmester Nyelviskolában magabiztos léptekkel haladhat a céljai felé! Mi segítünk Önnek, és a céljaihoz leginkább passzoló tanfolyamot fogjuk ajánlani.

Kis létszámú csoportokat indítunk, hogy kellő figyelmet tudjuk biztosítani, és Ön oldott hangulatban, barátságos környezetben tanulhasson nálunk. Minden csoportunk 4-8 fővel indul.

 • A munkájához kell a nyelvtudás?
  A nyelvtudás a mai világban szinte alapfeltétel a legtöbb munkahelyen. Sokan szembesülnek azzal, hogy egy új munka megszerzésénél hatalmas előny jelent. Mi segítünk Önnek, hogy ki tudja élvezni ezeket az előnyöket, és sikerüljön állást találnia, vagy egy magasabb pozíciót megnyernie. Gondoljon arra, hogy nyelvet tanulni sohasem késő! Ajánljuk a munka mellett is végezhető délutáni, esti és hétvégi tanfolyamainkat is.

 • Külföldre készül? Szeretné felturbózni a nyelvtudását?
  Külföldön kapott állást? Nyaralni készül? Szeretne magabiztosan beszélni külföldiekkel is? Intenzív tanfolyamainkat ajánljuk, ahol rövid idő alatt olyan nyelvtudásra tehet szert, hogy könnyebben kommunikál majd külföldön, és biztonságban érzi majd magát. Nem kerül kellemetlen szituációkba amiatt, hogy nem érti a nyelvet, vagy nem mer megszólalni! Nálunk tudást és bátorságot gyűjthet a külföldi utazáshoz!

 • Nyelvvizsgázni szeretne? Minél hamarabb?
  Iskolánkban nyelvvizsgát is tehet! A kezdőtől a nyelvvizsga előkészítőig kínálunk tanfolyamokat, így bármilyen szinten is áll most, nálunk megtervezheti a tanulási folyamatot egészen a nyelvvizsgáig! Az alapok elsajátítása után egy vizsgacentrikus nyelvtani rendszerezést is kap. A nyelvvizsga időpontokról, díjakról bővebben a Nyelvvizsga menüpontban olvashat.

 • Az érettségihez vagy a diplomához kell a nyelvvizsga?
  A nyelvvizsga többletpontot jelent a felvételinél! Ha szeretne mindent megtenni azért, hogy arra a főiskolára vagy egyetemre nyerjen felvételt, ahol a legszívesebben tanulna tovább, mi segítünk ebben!
  Most végez az egyetemen, és a diplomához már csak a nyelvvizsga hiányzik? iskolánk minden segítséget megad ahhoz, hogy Ön sikeres nyelvvizsgát tegyen, és elégedetten vehesse át a diplomáját! Iskola mellet is végezhető délutáni, hétvégi tanfolyamainkat, illetve nyelvvizsga előkészítő tanfolyamunkat ajánljuk.

 • A legfontosabb, hogy tudjon társalogni?
  Óráink beszédcentrikusak, hiszen az a legfontosabb, hogy a gyakorlatban is használható nyelvtudásra tegyen szert: hogy bátran beszéljen és könnyedén megértse, amit mások mondanak.

 • Már többször is elkezdte, de még mindig nem mer megszólalni?
  Sokadjára rugaszkodik neki a nyelvtanulásnak? Sokat csalódott az eddigi tanfolyamokban? Még mindig nem mer megszólalni idegen nyelven? Ezzel rengetegen vannak így! Iskolánknak nagy tapasztalata van abban, hogyan lehet az újrakezdőknek hamar, látványos eredményeket elérni. Nálunk kis csoportban, családias hangulatban tanulhat, és új lendületet kaphat a tanuláshoz! Ajánljuk délelőtti, délutáni és hétvégi tanfolyamainkat is!